Από το αρνί στον φούρνο της μαμάς, τα σουτζουκάκια της γιαγιάς Ευτέρπης μέχρι… κατσαρίδες και έντομα, σκορπιούς και μενού Αλάσκας έχει δοκιμάσει ο Σταύρος Βασιλειάδης. Οι περίπου χίλιες γεύσεις που γνώρισε μέχρι σήμερα είναι μόνο η αρχή. Ο δραμινός νομαδικός σεφ, όπως αυτοχαρακτηρίζεται, έχει στόχο να γνωρίσουν οι γευστικοί του κάλυκες ένα εκατομμύριο γεύσεις από κάθε γωνιά της γης. Έτσι, άλλωστε, έχει ονομάσει τη σελίδα του «One Million Bites», όπου ανεβάζει τα σχετικά βίντεο με τις γευστικές δοκιμές του από εξωτικούς -κι όχι μόνο- προορισμούς. Με ένα σακίδιο στην πλάτη ταξιδεύει σε όλες τις ηπείρους. Στην πρώτη, κιόλας, στάση του σε κάθε χώρα πέφτει… με τα μούτρα στο φαγητό, ώστε να γνωρίσει τις τοπικές κουζίνες. «Κάθε πόλη και χωριό έχει τη δική του μαγειρική ταυτότητα», εξηγεί, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού/Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM», ο Σταύρος Βασιλειάδης, και αποκαλύπτει ότι δεν διστάζει να δοκιμάσει από όλα, χωρίς καμία εξαίρεση, χωρίς φόβο και με πολύ πάθος. «Στη λίστα […]
Πηγή άρθρου
Newsbeast
Αποποίηση ευθύνης
Ο ιστότοπος είναι μια πλήρως αυτοματοποιημένη υπηρεσία συνάθροισης, ταξινόμησης και ανάρτησης συνοπτικών ειδήσεων και νέων από άλλους ελληνικούς ειδησεογραφικούς ιστότοπους, μέσω της τεχνολογίας RSS. Δεν αναλαμβάνουμε καμία ευθύνη για την επάρκεια, ποιότητα, πληρότητα ή ακρίβεια των ειδήσεων και των νέων που δημοσιεύονται. Δείτε περισσότερα στο τμήμα "Αποποίηση Ευθύνης" των Ορων Χρήσης.